Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«ΝΤΑΪΛΙΚΙΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ Κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΤΟΝ Κ. ΜΠΟΥΖΑΛΑ

Απίστευτη σκηνή είχαμε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Ο εργολάβος κ. Μπουζαλάς Γιώργος, που ως γνωστόν είναι υποστηρικτής και υποψήφιος του κ. Κωστούρου και ο οποίος έχει λάβει απευθείας αναθέσεις εργασιών από τον κ. Κωστούρο ύψους 48.000 €, όρμησε χθες το βράδυ μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ως μαινόμενος ταύρος πλησίασε στο σημείο που καθόταν ο κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος και σε απόσταση κυριολεκτικά αναπνοής από αυτόν με απειλητικότατο τρόπο του ούρλιαζε αναφορικά με την υπόθεση των παραπάνω απευθείας αναθέσεων που πρόσφατα απεκαλύφθησαν. Ευτυχώς από την πλευρά του ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος έμεινε απόλυτα ψύχραιμος και ήρεμος, διαφορετικά ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γινόταν. Η απίστευτη απειλητική συμπεριφορά του κ. Μπουζαλά άφησε άναυδους όλους τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους, αφού τέτοια «σκηνή» ουδέποτε έζησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου. Όπως είναι φυσικό για τη βίαιη και απειλητική αυτή συμπεριφορά του κ. Μπουζαλά ο κ. Γραμματικόπουλος σήμερα το πρωί κατέθεσε σχετική μήνυση.



Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος μέχρι στιγμής δεν έχει καταδικάσει, ως οφείλει, την απαράδεκτη συμπεριφορά του υποψηφίου του. Και φυσικά καμία απάντηση από τους κ. Κωστούρο και κ. Μπουζαλά για την «ταμπακέρα», δηλαδή την ουσία της υπόθεσης των απευθείας αναθέσεων.

Ο κ. Γραμματικόπουλος σχολιάζοντας το περιστατικό δήλωσε : «Τέτοιου είδους ενέργειες αποδεικνύουν πόσο δίκαιος είναι ο αγώνας που κάνουμε. Όχι μόνο δεν μας λυγίζουν αλλά μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο. Το δημοκρατικό δικαίωμα και η υποχρέωση που έχω ως δημοτικός σύμβουλος να ασκώ κριτική και να ελέγχω τη διαχείριση του δημοτικού χρήματος στο Δήμο δεν μπορεί να μου τη στερήσει κανένας και ιδιαίτερα μέσω τέτοιων ενεργειών εκφοβισμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου